Kariyer Merkezi Müdürlüğünden Çekerek Fuat Oktay SHMYO'ya Ziyaret

Kariyer Merkezi Müdürlüğünden Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri MYO'ya Ziyaret

Kariyer Merkezi Müdürlüğünden Çekerek Fuat Oktay SHMYO'ya Ziyaret

Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur KÖLEMEN ve Üniversitemiz Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sümeyra GAZEL, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Sevil Zengin, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan KALE ve Doç. Dr. Servet ARAS 24.06.2021 de Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler.

Toplantıya Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Tekin GÜLER, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gülçin URUŞ, Kariyer Merkezi Birim Koordinatörü Program Başkanı Öğr. Gör. Saim DEMİREL ve Program Başkanı Öğr. Gör. M. Kemal DOĞAN katılım gösterdi. Kariyer Merkezi, Staj Seferbirliği ve Mezunlar Birliği hakkında Yüksekokulumuza bilgilendirme yaptılar.

29.06.2021 10:28