CTE Genel Müdürlüğü Toplantıları

CTE Genel Müdürlüğü Toplantıları I ve II

CTE Genel Müdürlüğü Toplantıları

CTE Genel Müdürlüğü Personeli (Personel Eğitim Daire Başkanlığı Şube Müdürü, Eğitim Merkezi Müdürleri, İlgili Tetkik Hakimleri), Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programının Yer Aldığı Üniversitelerin İlgili Meslek Yüksekokulu Temsilcilerinin katılımıyla 22 Nisan 2021 tarihinde çevrimiçi yollarla ‘’CTE GENEL Müdürlüğü Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı’’ gerçekleştirildi.

Ayrıca, Finlandiya ve Estonya’dan yabancı uzmanların, CTE Genel Müdürlüğü Personelinin (Personel Eğitim Daire Başkanlığı Şube Müdürü, Eğitim Merkezi Müdürleri ve İlgili Personeller, İlgili Tetkik Hakimleri), Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programının Yer Aldığı Üniversitelerin İlgili Meslek Yüksekokulu Temsilcilerinin katılımıyla 28 Nisan 2021 tarihinde çevrimiçi yollarla CTE Genel Müdürlüğünün; 2019 yılından itibaren Finlandiya-Estonya Konsorsiyumu ile sürdürmekte olduğu "Ceza İnfaz Kurumları Personel Eğitim Merkezlerinin Kurumsal Kapasitelerinin Güçlendirilmesi AB Eşleştirme Projesi (TR 16 IPA JH 05 19)" kapsamında yapılan çevrimiçi proje çalışma faaliyeti gerçekleştirildi.

Faaliyetlere üniversitemizi temsilen Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulundan öğretim elemanlarımız katılım sağladı.

29.04.2021 13:04